Met de waterlijn naar het festival

Waterlijn rondvaarten Amersfoort vaart voor U GRATIS naar Park Randenbroek !

  • U hoeft hiervoor geen kaartje te reserveren bij de waterlijn, maar let op! vol = vol
  • Per boot kunnen 20 mensen mee.
  • De opstapplaats is bij Onze Lieve Vrouwetoren. 
  • De waterlijn doet speciaal voor ons een gratis taxidienst. Deze is niet aangesloten op het programma. 
  • Kijk zelf goed of de vaartijden aansluiten bij uw voorstelling. 

De vaartijden zijn:

Lees meer: Met de waterlijn naar het festival

Knutselen

Zoals ieder jaar kan ook dit jaar op het Poppentheaterfestival Poppen in het Park geknutseld worden. Wij zorgen voor voldoende materiaal, U kan dan met uw kind of kleinkind, prachtige dingen kan maken. Bijvoorbeeld een sterrenkijker, naar het voorbeeld wat voorhanden is. Het thema van het Poppentheaterfestival Poppen in het Park is immers “nacht”. Er is assistentie om U te helpen, zowel met het voorbeeld of uw eigen ontwerp/idee als met de uitvoering.

 

Poppendokters

 

Is je pop, knuffel  of beer ziek, heeft ie een gebroken been of arm, of is er iets anders aan de hand en je weet niet wat? Gelukkig, op het Poppentheaterfestival Poppen in het Park  zijn poppendokters, die heel goed zijn in het beter maken van poppen, beren en  andere knuffels.

Neem je zieke pop, knuffel of beer mee naar het Poppentheaterfestival Poppen in het Park  en laat de poppendokter naar hem kijken. Wie weet, maakt de poppendokter hem weer  helemaal beter.

 

 

 

 

Horeca

Tijdens het festival zijn er natuurlijk ook diverse mogelijkheden voor een hapje en een drankje. Zo hebben wij een poffertjeskraam en een ijscowagen. Na het succes van het broodje knak staat er ook dit jaar de wagen met warme worstjes en broodjes.

Het Terras

Tijdens het festival is het terras geopend. Terwijl de kinderen bijvoorbeeld zelf poppenkast spelen, kunt u daar een kop koffie, thee of een glas drinken.  Of met de hele familie hier even komen zitten, om bij te komen  van al het moois wat te zien is op het Poppentheaterfestival Poppen in het Park .

De poffertjeskraam komt  gelukkig ook, en de ijscoman en de wagen met warme worstjes en broodjes. We hebben dus genoeg voor u, voor een hapje en een drankje

 Schminken

Wil je een gezicht  als een leeuw, kat, beer? Dat kan op het Poppentheaterfestival Poppen in het Park . De hele dag kan je je laten schminken.  Als je op je beurt moet wachten, kan je rondkijken naar wat er allemaal gebeurt  op het grasveld.  Er is altijd iets moois en bijzonders te zien.

 

 Zelf theater spelen

Tijdens het festival kan je naast de diverse voorstellingen ook je eigen voorstelling maken in de aanwezige poppenkasten