Het eerste weekend in september is alweer gepasseerd daarmee wordt de pijn van geen Poppen in het Park festival meer voelbaar. We weten niet hoe het jullie vergaat, maar wij vinden het heel onwerkelijk, geen enkele poppen-activiteit in deze tijd van het jaar. Ook de contacten met jullie, met de poppenspelers, met de bezoekers, met name de kinderen, die met open mond naar Jan Klaassen kijken, we missen het zeer.

Daarom willen we even contact maken. We hopen dat iedereen, en jullie naasten, gezond is/zijn en ieder een manier heeft gevonden om met de ‘sociale afstand’ om te gaan.

MAAR: We hebben ook goed nieuws, de gemeente Amersfoort heeft besloten ons festival de komende 4 jaar (!) een jaarlijkse subsidie toe te kennen!  We kunnen dit zien als een blijk van waardering van de gemeente voor ons unieke festival. Hier zijn wij heel blij mee en ook best trots op! En dat is nog niet alles, ook de provincie Utrecht is voornemens ons festival financieel te ondersteunen voor de komende vier jaar!

Dus financieel is ons Poppenfestival zeker gesteld voor de komende jaren.
We gaan er van uit dat we in 2021 weer een mooi en spetterend (zn coronaproof) festival het eerste weekend in september 2021 kunnen gaan organiseren. Wij gaan ons er helemaal op voorbereiden!

We houden jullie op de hoogte!

Hartelijke groeten,

De werkgroep Poppen in het Park